Reacties van organisaties en bedrijven:

 

 

 


 


 

Vergaderdag met aansluitend workshop "Koppensnellen": "Boetseer het hoofd van je collega".

“Langs deze weg wil ik jullie nogmaals hartelijk bedanken voor de prettige sfeer waarin wij konden vergaderen in jullie mooie locatie in de prachtige omgeving van Zeegse. De dag was prima verzorgd, zowel qua ruimtes als qua catering. De persoonlijke ontvangst was prettig en het contact gedurende de loop van de dag ook. Ook de workshop was erg succesvol, iedereen heeft zeer geconcentreerd gewerkt en de aanwijzingen van Godelieve Smulders goed opgevolgd, met als resultaat een stel prachtige koppen. Deze krijgen een mooie plek in ons bedrijf. Kortom, een succesvolle dag in een mooie omgeving, dus nogmaals dank. "


Swedish Match
Esther Bloeming

 


 

Teamdag RDW

“Prima locatie in prachtige omgeving, onthaasten gaat hier vanzelf. Uitstekend verzorgd door Wencel en Marieke, die er zelf zichtbaar plezier in hebben om het voor hun gasten tot een bijzondere beleving te maken. De afsluitende ambachtelijke BBQ was kwalitatief ook dik in orde!"


RDW
Marjan Uil

 


 

Kickoff Uitvoeringsprogramma Oppervlaktewaterwinning Drentsche Aa.

“ Het was een zeer geslaagde middag, ik heb er in ieder geval van genoten. De locatie is ook heel geschikt er voor."


Waterschap Hunze en Aa's
Mieke Riezebos


“ Dankzij de samenwerking tussen De Laat Teammanagement en de Clinge kunt u uw teambuilding, bedrijfsuitje of familiefeestje een meerwaarde geven. Door deze combinatie van twee innovatieve bedrijven is er een super locatie ontstaan voor onze teambuildingsactiviteiten. De Laat Teammanagement krijgt alle ruimte om de vele mogelijkheden die De Clinge biedt optimaal te benutten. Zo wordt er gebruik gemaakt van de boomstammen waarbij je eigen bankjes zaagt of wordt er een driepoot gemaakt waarbij je je eigen maaltijd bereidt in een ketel die boven het vuur hangt. Wat voor ons ook fijn is, is dat altijd alles goed geregeld is qua hapjes en drankjes. Alles is zoals besproken, Wencel en Marieke regelen dit en toch zijn ze alleen op de achtergrond aanwezig. We hebben alleen maar leuke reacties van onze groepen gekregen over de locatie en verzorging.


Kirsten Pinxterhuis
De Laat Teammanagement


 


“ Unieke accommodatie in een sfeervolle landelijke omgeving. Heel geschikt voor een conferentie / studiedag. Wij waren nu met 28 mensen en willen in het voorjaar nogmaals terugkomen met een grotere groep. Vriendelijke en gastvrije ontvangst en een goede verzorging tijdens de dag. De lunch was heerlijk. Een wandeling door het natuurgebied heeft ons verrast.

josefine


 

“ Samen komen en vergaderen op De Clinge geeft altijd een goed gevoel. Gastvrij, hulpvaardig in een uitnodigende omgeving zijn de elementen van (de mensen) van De Clinge. Vanuit verschillende organisaties organiseer ik met regelmaat bijeenkomsten op De Clinge. Het voelt altijd als een warme deken om daar te mogen vertoeven op deze unieke locatie midden in het bos. Wanneer de verwachte doelen, resultaten en / of opbrengsten van de georganiseerde sessie niet worden behaald, ligt het nooit aan De Clinge ! De randvoorwaarden qua locatie en catering zijn altijd optimaal.
Wanneer mag ik weer………………………..wanneer heb ik de volgende bijeenkomst op De Clinge? “

Namens:

Samenwerkingsverband Passend Onderwijs

Stichting Openbaar Onderwijs Baasis Haren en Tynaarlo

Dhr. J. Bartelds


 

Gast dame en heer waren erg flexibel
Er hing een prettige sfeer De Koffieruimte was afgezonderd, dit was erg fijn! Gastheer en dame waren erg betrokken De Lunch was goed geregeld Het is zeker eventueel een ruimte voor de tweede sessie
Met vriendelijke groet,
Mevr. S. Huurman
Provincie Drenthe
Team Natuur en Water
Ik kijk terug op een geweldige tweedaagse!
Dank voor alles.

Met vriendelijke groet,

Piet Mulder
Manager P&O
Lentis


Het IVN heeft in de afgelopen jaren diverse bijeenkomsten gehouden in De Clinge. Steeds is de zorg en de ontvangst van ons team bijzonder goed geweest. De faciliteiten zijn goed, de zalen zijn prettig en bieden alle mogelijkheden om multifunctioneel te werken. De catering krijgt van ons team een dikke voldoende.
Wij vergaderen erg graag in de Clinge, een toplocatie!!

vriendelijke groet,
Fred de Jong
Regiodirecteur IVN Noord
Ik wil jullie nogmaals bedanken voor de gastvrijheid, het meedenken en de organisatie van de themabijeenkomst van 26 maart 2014. Ik stuur jullie hierbij een document met een bloemlezing van de evaluaties. Een aantal keren stond vermeld dat men heeft genoten van de lunch, de heerlijke koek en de prima locatie!

Met vriendelijke groet,
MargrietIk wil jullie op deze manier nog even heel hartelijk danken voor jullie medewerking om onze studiedag 'Met glans jezelf zijn' van 20 maart jl. tot een succes te maken. Jullie hebben al het mogelijke gedaan om één en ander zo goed mogelijk te faciliteren. Het was echt super en ik heb veel positieve geluiden gehoord over de locatie en ligging.

Nogmaals: heel hartelijk dank voor de gastvrije ontvangst, de goede catering en de grote inzet!

 

Vriendelijke groet,
Margriet Keegstra

 


 

 

 

 

 

 

 

        
De Clinge
                                
De Clinge   Schapedrift 9    9483 TT     Zeegse (Dr)     0592-580302    www.declinge.nl    conferentieoord@declinge.nl
        ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
         ContactPrijzenOverzicht zalenEten en drinkenMogelijkheden OvernachtingHome  
Sitemap
            

                         

 

 

 


groen

De Clinge is lid van .., of
aangesloten bij de hiernaast
genoemde organisaties:

               Drentsche Aa      Brancheorganisatie Recron         Classificatie met 5 sterren            Green Key           Groene Zaken

©2017 De Clinge