Overnachting / Logies en ontbijt / B&B

 

Bed and Breakfast

( Wilt u alleen een B&B? Klik dan nu hier voor onze Bed and Breakfast-site)

De Clinge heeft kamers voor 2 personen, voor 3 personen en voor 4 personen. Elke kamer is voorzien van douche / toilet. Zowel de bedden als de sanitaire voorzieningen zijn uitstekend. De kamers zijn overigens eenvoudig ingericht, zonder overbodige prullaria, kleedjes, tafeltjes, tv, e.d.

 

De accommodatie voor de hele groep

De 5 sterren groepsaccommodatie van De Clinge is geschikt voor groepen die een gezamenlijke activiteit willen organiseren en daartoe een geschikte locatie met overnachtingsmogelijkheid zoeken. Dat kunnen verenigingen/families zijn, maar ook organisaties / bedrijven. De groepsaccommodatie wordt als geheel, en aan één groep tegelijkertijd verhuurd, dus inclusief alle daarin aanwezige ruimtes.

Aktiviteitenzaal De Muze

In de groepsaccommodatie is een zaal voor workshops/ cursussen en vergaderingen (zaal De Muze 120 m2). In deze zaal is ook een beamer/TV aanwezig.

 

Slaapkamers:

In de accommodatie staan 24 eenpersoonsbedden verdeeld over 8 ruime kamers:

Twee  2-persoonskamers

Vier    3-persoonskamers

Twee 4-persoonskamers

Alle kamers zijn voorzien van douche / toilet / wastafel, extra lange eenpersoons bedden (2.10 m.). De dekbedden en matrassen zijn van uitstekende kwaliteit; Verder is er op iedere kamer vloerverwarming, wifi, open hang/legkast en een bedlampje.


Per persoon is er een handdoek- en lakenpakket bij de prijs inbegrepen. Er wordt verwacht dat de gasten bij aankomst en vertrek zelf het eigen bed opmaken/afhalen.

Individuele luxe zoals die veelal in hotelkamers wordt aangeboden (tv, radio, telefoon, kofferbankje, zithoek, bureau, kluisje, schoenpoetsmachine, shampoo) hoeft u hier niet te verwachten, maar ongetwijfeld zult u hier lekker kunnen slapen.

 

Ontbijt

Ontbijt tussen 8 en 9 uur in het restaurant van De Clinge. In bepaalde gevallen kunnen groepen gebruikmaken van de " keuken voor zelfverzorging".


Slaapkamers
toilet / wastafel / douche

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        
De Clinge
                                
De Clinge   Schapedrift 9    9483 TT     Zeegse (Dr)     0592-580302    www.declinge.nl    conferentieoord@declinge.nl
        ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
         ContactPrijzenOverzicht zalenEten en drinkenMogelijkheden OvernachtingHome  
Sitemap
            

                         

 

 

 


groen

De Clinge is lid van .., of
aangesloten bij de hiernaast
genoemde organisaties:

               Drentsche Aa      Brancheorganisatie Recron         Classificatie met 5 sterren            Green Key           Groene Zaken

©2017 De Clinge