Conferentieoord / Groepsaccommodatie De Clinge De Clinge Conferentieoord / Groepsaccommodatie

 

 

 

Home

Logies en ontbijt

Contact en adres

Prijzen

Reserveren

Reacties

Links

 

 

 

De Clinge is goed toegankelijkheid voor mensen met een beperking.

 

Winterarrangement:

"Proef het winterse
leven van Drenthe
".


De Clinge doet van harte mee aan de actie van Marketing Drenthe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Overnachting / Logies en ontbijt / Bed & breakfast


Kamers / logies en ontbijt / bed & breakfast

U bent van harte welkom voor een verblijf met overnachting op De Clinge. Geniet van de rust / de ruimte en de stilte op deze prachtige plek midden in het bos van De Clinge en het schitterende landschap van het Nationaal Park de Drentsche Aa.

Overige informatie:

» Kamers

 

De Clinge beschikt over meerdere 2,3 en 4-persoons kamers. Alle kamers zijn voorzien van douche / toilet / wastafel en een regelbare vloerverwarming.
Enkele kamers zijn voorzien van aanpassingen voor mensen met een beperking.

Huisdieren zijn helaas niet toegestaan. Zelf zijn we wel dierenliefhebbers, maar we ontvangen hier ook regelmatig mensen met allergieën. We willen hen de garantie kunnen geven dat er echt geen huisdieren in de groepsaccommodatie worden toegelaten. Om die reden wijzen we het meenemen van huisdieren af. Hopelijk heeft u hier begrip voor en kunt u tijdelijk een ander onderkomen voor uw huisdier vinden.


» Bedden

Slaapkamer

We hebben gekozen voor extra lange eenpersoons bedden (2.10 m.) met dekbedden en matrassen van uitstekende kwaliteit (20 cm.). Voor bed en breakfastgasten is er per persoon een handdoek- en lakenpakket bij de prijs inbegrepen.
Er wordt verwacht dat u bij aankomst en vertrek zelf het eigen bed opmaakt/afhaalt. Dat is zo gebeurd en op die manier kunnen we de overnachting ook voor iedereen betaalbaar houden!

» Wifi en TV

Op alle kamers is WIFI aanwezig, waar u kosteloos gebruik van kunt maken. We vinden het wel van belang u er op te wijzen dat De Clinge een groepsaccommodatie is, vandaar dat de kamers ook niet zijn ingericht als hotelkamers met allerlei individuele luxe. Zo is er in het groepsvertrek van de accommodatie wel een televisietoestel aanwezig (maar dus niet op alle individuele kamers).

» Ontbijt

ontbijt
Tussen 8 en 10 uur bent u welkom in de ontbijtzaal van De Clinge. Indien gewenst kunnen we bijvoorbeeld een een ontbijt/lunch/brunchpakket voor u klaarleggen dat u zelf kunt pakken als u vroeger wilt/moet vertrekken.

» Reserveren en betalen

Reservering voor Logies en Ontbijt is mogelijk. U kunt uw gegevens in de reserveringsmodule invullen. U krijgt van ons zo spoedig mogelijk een bevestiging. Komt u er met de reserveringsmodule niet uit, dan kunt u ons ook bellen. Tel.: 0592-580302.

Als u in de reserveringsmodule uw e-mailadres hebt ingevuld, ontvangt u van ons een bevestiging/Factuur. Daarop staat vermeld hoe u kunt betalen. Meestal gaan we ervan uit dat u bij reservering via de bank betaalt.

Wilt u met een grotere groep komen ( 16 t/m 24 personen) dan kunt u overwegen om onze groepsaccommodatie in zijn geheel te reserveren. U heeft dan ook de beschikking over een volledig uitgeruste keuken en zaal De Muze.

 

» Meer informatie over onze groepsaccommodatie.

 

 

» Aankomst- / Vertrektijden

U bent doorgaans welkom vanaf 15:00 uur ’s middags. Overleg even over de aankomsttijd! Bij aankomst kunt u zich melden bij de ingang van het hoofdgebouw.


Op de dag van vertrek dient u voor 11.00 uur de sleutel van de kamer weer in te leveren.

» Restaurants in omgeving

In en om het dorp Zeegse zijn diverse restaurants waar u lopend / fietsend naar toe kunt.
Onder bepaalde voorwaarden kunnen gasten hun eigen warme maaltijd bereiden in de keuken van De Clinge. Als u de keuken gebruikt dient u er wel rekening mee te houden dat wij wat extra kosten in rekening brengen en bovendien dient u de keuken na elke maaltijd weer netjes, opgeruimd en schoon achter te laten.

Restaurants:

Ribhouse Texas

Eetcafe Het Witte Huis

De Zeegser Duinen

Restaurant De Drentsche Aa

Perron 3

Herberg De Fazant

 

Meer restaurants in de omgeving.

 

 

» Natuur en Cultuur

Geniet van de rust / de ruimte en de stilte op deze prachtige plek midden in het bos van De Clinge en het schitterende landschap van het Nationaal Park de Drentsche Aa.

Neem wandel schoenen mee, een fototoestel, een tekenpotlood of een mooi boek. Ga lekker alleen achter in het bos zitten om tot rust te komen en naar de vogels te luisteren of maak gebruik van de vele wandel- en fietsmogelijkheden in het Drentsche Aa gebied, al dan niet onder begeleiding van een ervaren gids.

Ook voor cultuurliefhebbers is er een aantrekkelijk aanbod in Groningen en Drenthe.
Zie onderstaande links met toeristische informatie:

» Provincie Drenthe

» Provincie Groningen

 

» Vervoer

Kom te voet, op de fiets of met de auto.

De regiotaxi Groningen / Drenthe vervoert iedereen zonder eigen vervoer in een cirkel van 15 km. in de wijde omtrek van en naar De Clinge. Groot gemak voor weinig geld: De kosten van en naar station Assen (13 km) zijn bv. rond de 6 euro. pp.


Als u met de auto komt kunt u gratis parkeren op de parkeerplaats langs De Clinge Laan. Volg de routebeschrijving.


 

        
De Clinge
                                
De Clinge   Schapedrift 9   9483 TT     Zeegse (Dr)    0592-580302    www.declinge.nl    BedandBreakfast@declinge.nl
        ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
         ContactPrijzenLinks Home  
Sitemap
            

                         

 

 

 


groen

De Clinge is lid van, of
aangesloten bij de hiernaast
genoemde organisaties:

               Drentsche Aa      Brancheorganisatie Recron         Classificatie met 5 sterren           Fietsers Welkom     Green Key

©2017 De Clinge