Zaal De Conférence  (hoofdgebouw voorzijde)

 

Theateropstelling
Kringopstelling
Zaalopstelling met computers
Zaal De Conference

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Zaal: De Conférence
Oppervlakte 95 m2
Capaciteit Carre-opstelling: 20 - 40 personen.
Cabaretopstelling: 20 - 60 personen.
Bioscoopopstelling: 20 - 70 personen.
Kringopstelling: 20 - 40 personen.
Functie van de zaal Geschikt als plenaire zaal voor: cursus, training, vergadering, lezing, presentatie e.d.. Lichte vergaderzaal met veel ramen/ daglicht.
Subruimtes Bij reservering van zaal De Conference kunt u zonder extra kosten gebruikmaken van 2 extra subruimten onder de zaal. Bovendien staat de naastgelegen koffiebar De Cadans tot uw beschikking als subruimte. Deze ruimte kunt u tevens gebruiken voor het drinken van koffie/ thee of voor een drankje na afloop van de bijeenkomst.
Opstellings-
mogelijkheden
Variabele opstellingen mogelijk. De aanwezigheid van opklapbare / verrijdbare tafels en lichte, transparante en stapelbare stoelen zorgen voor grote flexibiliteit in de inrichting. In een handomdraai kunt u de indeling van de ruimte zelf wijzigen en naar eigen wens indelen. 
Beamer/ Scherm
Computer / laptop
Beamer en groot scherm zijn te gebruiken zonder extra kosten. Indien gewenst helpen wij u bij de aansluiting / instelling van de beamer. U dient wel zelf een computer / laptop mee te nemen.
Audio-installatie voor presentaties met geluid Ja. Op aanvraag kunt u zonder extra kosten beschikken over een mobiele geluidsinstallatie, dvd-speler, VHS-recorder. 
Wifi Draadloos netwerk te gebruiken zonder extra kosten.
Flipover / stiften Ja
Koffie / thee /
water / koek
Koffie / thee / gekoeld water / koek etc. is bij reservering van de zaal standaard bij de prijs inbegrepen. U heeft de keus of wij de koffie / thee voor u klaarzetten in De Cadans (koffiekamer) of in de zaal zelf.
Lunch In het restaurant van De Clinge.
Buitenruimte /
terras / grasveld /
bos
Vanuit zaal De Conference zijn openslaande deuren naar het naastgelegen terras: buitenbanken, tafels en enkele parasols zijn beschikbaar.

Ook het grasveld achter het gebouw en het bos kunnen gebruikt worden om even een frisse neus te halen of voor ontspanning en spel.
laatste regel

Laatste regel

 

 

        
De Clinge
                                
De Clinge   Schapedrift 9    9483 TT     Zeegse (Dr)     0592-580302    www.declinge.nl    conferentieoord@declinge.nl
        ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
         ContactPrijzenOverzicht zalenEten en drinkenMogelijkheden OvernachtingHome  
Sitemap
            

                         

 

 

 


groen

De Clinge is lid van .., of
aangesloten bij de hiernaast
genoemde organisaties:

               Drentsche Aa      Brancheorganisatie Recron         Classificatie met 5 sterren            Green Key           Groene Zaken

©2017 De Clinge